Eric-1

Eric Boeren, enthousiast fotograaf. 

Beste bezoeker,

Dank dat je een kijkje neemt op mijn site en leuk dat je er bent. Misschien ben je op zoek naar een mooi portret van jezelf, wil je binnenkort het gezin prachtig vastgelegd hebben of zijn jullie misschien zelfs op zoek naar een bruiloft fotograaf. Wat je ook zoekt, op fotografisch gebied ben je in ieder geval op het juiste adres.

MIJN UITRUSTING – Ik werk al jaren met Nikon camera’s. Momenteel schiet ik met veel plezier de prachtigste foto’s met mijn Nikon D610 full frame en maak hierbij gebruik van professionele lenzen zoals de Nikkor 24-70mm F/2.8, Nikkor 50mm F/1.4, Sigma 105mm F/2.8 Macro en de Tamron 70-200 F/2.8 DI VC USD G2. Een hoop cijfers en letters, maar ik verzeker je dat deze lenzen in ieder geval een solide basis vormen voor fantastische foto’s. In combinatie met mijn ervaring, creativiteit en kennis, levert dit elke keer weer een prachtig resultaat. Ik maak overigens geen gebruik van flitsers, natuurlijk licht is voor mij nog altijd het mooiste en ja, het woord zegt het al, het meest natuurlijk. Hooguit loop ik af en toe rond met een zogenaamde ‘bouncer’ om het natuurlijke licht een handje te helpen. Voor de kenner onder ons, ik schiet altijd in RAW en converteer ze pas achteraf naar JPG om het maximale uit de foto’s te kunnen halen. Met jarenlange ervaring en een tweetal foto-opleidingen bij zowel Image Lab te Amsterdam als Han Schnek Fotografie te Haarlem, ben ik er van verzekerd het beste resultaat voor een scherpe prijs aan u te kunnen leveren.

BRUILOFT FOTOGRAFIE – Ik krijg van eerdere bruidsparen terug dat de omgang heel fijn was, ongedwongen en zeer flexibel. Weet dat mijn grootste drijfveer is om jullie een prachtige en waardevolle herinnering te geven van wat mogelijk de mooiste (en soms ook meest stressvolle) dag van je leven zal zijn. Wanneer je mij jullie dag laat fotograferen, is dat in ieder geval al een beetje stress minder. Samen kijken we van te voren hoe we de dag in beeld gaan brengen en waar jullie willen dat ik de nadruk op leg.

START VAN DE DAG – Indien gewenst, kan ik al bij de eerste koffie in de ochtend aansluiten. Espresso compleet svp. Ik maak dan een prachtige detailreportage van de bruidskleding en het aantrekken hiervan. Het moment dat de bruid wordt opgehaald met de auto, de aankomst bij de kerk of Gemeentehuis, overal zal ik proberen vanuit creatieve hoeken deze momenten vast te leggen. Ik wissel totaal-shots af met close-ups. Het JA!- moment ben ik dicht bij jullie in de buurt om de emoties goed te kunnen registreren. Ik maak detailopnamen van de ring, handen en de kus. Vraagt de gekozen trouwlocatie erom om gefotografeerd te worden, dan doen we dat. Mooie kansen laat ik niet liggen. We vinden wel een moment!

SHOOT OP AFZONDERLIJKE LOCATIE – Vaak kiest het bruidspaar er voor om na de officiele ceremonie een aparte shoot te doen als ‘newly wed’. Dit kan een park zijn, een botanische tuin of een bijzondere locatie in de stad. Reken op minimaal anderhalf uur voor deze shoot. Veel tijd, maar weet dat de mooiste foto’s nu juist tijdens deze shoot gemaakt worden. Soms vraag ik een familielid om mee te gaan voor het vasthouden van de ‘bouncer’ of het helpen met andere hand- en spandiensten. Het is hard werken, maar dan hebben jullie ook wat ūüėČ

GROEPSFOTO’S – Hoewel dit vaak de meest ‘statische’ foto’s opleveren, zijn ze wel belangrijk. Met een flinke dosis humor, plezier en een lach maken we hier een wat losser feestje van. Op meerdere momenten gedurende de dag bieden zich hiertoe wel momenten aan en zorgen we ervoor dat echt iedereen die jullie bruiloft heeft bezocht, ook daadwerkelijk op de foto is gekomen.

RECEPTIE / DINER / FEEST – Het JA!-woord is gegeven en we hebben inmiddels de newly-wed photoshoot afgerond. Tijd voor vervolg van de dag. Ook hier kan ik op jullie verzoek een mooie fotoregistratie van maken. Detailopnamen van de taart, het aansnijden, de handjes en kussen die gegeven worden. Ook hier geldt, zowel close-ups als totaalshots wisselen elkaar af. Doordat ik gebruik maak van zeer lichtgevoelige lenzen en camera, is het voor mij nog steeds mogelijk om ook tijdens het feest zonder flitser te fotograferen. Is het toch echt nodig, dan heb ik uiteraard wel een dikke flitser in de tas zitten.

DE NABEWERKING – Bij terugkomst sta ik voor de uitdaging om uit al de gemaakte foto’s dan toch een selectie te maken. Voor jullie beeldvorming, soms kom ik met meer dan 2000 foto’s terug. Is de selectie eenmaal gemaakt, dan zal ik deze op kleur, balans, uitsnede en licht bewerken. Dit is ook de set foto’s die jullie gaan krijgen. Deze probeer ik binnen twee weken na de bruiloft digitaal aan te leveren. Dit doe ik door deze set foto’s via wetransfer te versturen naar ieder gewenst emailadres. Ook volgt er een link naar deze foto’s op Google Photo’s die met iedereen gedeeld kan worden. Jullie hebben dan meteen een eigen fotoalbum online staan. Overigens krijgen jullie zowel een set foto’s in het allergrootste (poster!) formaat en een set in webformaat zodat deze door jullie meteen op de Sociale Media geplaatst kunnen worden.

HET FOTOBOEK – WIl je niet alleen deze selectie van de mooiste foto’s, maar ook meteen een compleet fotoboek? Geen probleem. Met veel plezier doe ik er nog een schepje bovenop en bouw voor jullie een prachtig foto album in een stijl die jullie wensen. Meestal kies ik voor het formaat 30×30 cm om het boek een bijzondere uitstaling te geven. Ik lever dit boek digitaal aan, ofwel de kosten voor het afdrukken zijn voor jullie en niet bij mijn prijs inbegrepen. Wil je foto’s laten afdrukken op cancas, hout, aluminium of zelfs behang, we gaan het regelen!

KOSTEN –¬†Alle prijzen zijn indicatief, inclusief 21% BTW en inclusief reiskosten tot 20 km enkele reis.

Korte fotoshoot voor aanlevering van een enkele foto 75 euro, inclusief nabewerking en aanlevering via cloudservice; fotoshoot dagdeel 135 euro (max. 2 uur), inclusief nabewerking en digitale aanlevering via cloudservice;

Voor bruiloftsfotografie gelden de volgende prijzen:

Basispakket Bruiloft fotografie (ontvangst, ceremonie, receptie) (5 uur aanwezigheid) inclusief nabewerking en digitale aanlevering via wetransfer en Google Photos 649 euro

Uitgebreide Bruiloft fotografie (aankleden, ontvangst, ceremonie, receptie, diner, feest) (max. 10 uur aanwezigheid) inclusief nabewerking en digitale aanlevering via wetransfer en Google Photos 949 euro

Full-on pakket Bruiloft fotografie (aanwezigheid van gehele evenement)  inclusief bouwen van het fotoboek, nabewerking en digitale aanlevering via wetransfer en Google Photos 1199 euro

Bel 06-45948424 of stuur een bericht via de site voor meer info en de mogelijkheden. Wilt u naast de bruiloft fotografie ook tegelijkertijd een videoreportage hiervan laten maken? Ik werk nauw samen met filmmaker Robin Jongerden. Kijk voor meer info op zijn site:

J-Creations

Neem eens een kijkje op deze sites voor geweldige foto-opleidingen:

https://schnek-fotografie.nl

www.imagelab.nl

Bruiloft Tina en Ellen-1001