FOTOGRAAF

Eric-1

Eric Boeren, enthousiast fotograaf. 

Een fotoshoot op een kinderfeestje, portretfoto’s of een familiebijeenkomst? Een newborn of verzegeling van jullie liefde? Graag leg ik het vast op de gevoelige plaat. In overleg is alles mogelijk. De foto’s worden standaard digitaal aangeleverd via een cloud-service en extra opties zoals afdrukken op foto papier, canvas, doek of zelfs behang behoren zeker tot de mogelijkheden. Wil je ook het fotoboek vorm laten geven? Ik maak gebruik van diverse software om fotoboeken stijlvol op te bouwen en vorm te geven. Met jarenlange ervaring en een tweetal foto-opleidingen bij zowel Image Lab te Amsterdam als Han Schnek Fotografie te Haarlem, ben ik er van verzekerd het beste resultaat voor een scherpe prijs aan u te kunnen leveren.

Een indicatie van prijzen is hieronder weergegeven. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en inclusief reiskosten tot 20 km enkele reis.

 

Korte fotoshoot voor aanlevering van een enkele foto 75 euro, inclusief nabewerking en aanlevering via cloudservice; fotoshoot dagdeel 135 euro (max. 2 uur), inclusief nabewerking en digitale aanlevering via cloudservice; bruiloft fotografie 649 euro, inclusief nabewerking en digitale aanlevering via cloudservice; compleet pakket Bruiloft fotografie inclusief fotoboek 849 euro inclusief nabewerking en digitale aanlevering via cloudservice, exclusief de kosten van het afdrukken van fotoboek.

Bel 06-45948424 of stuur een bericht via de site voor meer info en de mogelijkheden. Wilt u naast de bruiloft fotografie ook tegelijkertijd een videoreportage hiervan laten maken? Ik werk nauw samen met filmmaker Robin Jongerden. Kijk voor meer info op zijn site:

logo typewriter-1RJ-Creations